Remblokken

De Ford (usa) remblokken en remschijven zijn de meest essentiële onderdelen van het remsysteem. Daar hier enorme frictie en hitte ontstaat tijdens het remmen. De materiaal samenstelling van de remblokken en remschijven moet daarom perfect in balans zijn  om de juiste remvertraging  en veiligheid onder alle rij omstandigheden te kunnen garanderen. Remblokken voor uw Ford (usa) worden dan ook uitvoerig onder wisselende extreme omstandigheden getest voor deze in productie komen. Dit resulteert in een stabiel veilig  en comfortabel remgedrag  onder alle omstandigheden.

Gerenommeerde remblokfabrikanten doen alle ontwikkelingen en tests eerst in eigen laboratoria en daarna bij officiele instanties als bv de TUV Toonaangevende remblokfabrikanten die produceren volgens de europesche richtlijn ECE R90 zijn bijvoorbeeld, textar, ate, jurid en rofren. Deze remblokken zijn dus uitermate geschikt voor uw Ford (usa).
Remblokken besteld bij autopartsonline.nl worden altijd compleet met alle additionele materialen zoals slijtindicatoren,clips of geluiddempende plaatjes geleverd  en komen bij bovenstaande  fabrikanten vandaan.
 

Wanneer remblokken  vervangen?

Vaak vertelt de APK-keurmeester u dat de remblokken van uw Ford (usa) vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Vervangen van remblokken is nodig als het remvermogen sterk afneemt bij hard en langdurig remmen of als er in uw dashbord een lampje gaat branden. Extreem piepen van remblokken kan ook duiden op defecte remblokken of remschijven.
 

Prijs remblokken

Autopartsonline.nl biedt Ford (usa) rembloksets goedkoop aan de korting kan oplopen tot wel  65% t.o.v. de winkelprijzen. Tevens krijgt u bij iedere set gratis remreiniger en ceramisch vet.
Dit is mogelijk doordat Autopartsonline direct bij de fabrikanten inkoopt en rechtstreeks aan u levert, er zit dus geen dure schakel  tussen. U profiteert dus direct van onze groothandels prijzen voor A-merken rembloksets.
 

Hoe en waar kan ik mijn Ford (usa) remblokken vervangen?

Vervangen van remblokken  is geen ingewikkelde klus en u heeft  geen speciaal gereedschap nodig.  Op  www.autopartsonline.nl staat een montagehandleiding in pdf en  vindt u op onze website een montagefilm van remblokken en remschijven.
Tevens kunt u alle auto onderdelen die u bij Autopartsonline.nl koopt tegen een vriendelijk tarief laten monteren in onze eigen garage in Harderwijk.

Levertijd

Autopartsonline.nl levert binnen 24 uur per TNT-Post bij u thuis. Betalen kunt u veilig via de bank of giro met iDeal of aan de postbode.
 
iDeal-internetbankbetaling (tot 16.00 uur) volgende dag in huis
Normale overboeking via bank/giro 3 dagen later in huis
Rembours (Betalen aan postbode) 2 dagen later in huis

Houdt u altijd rekening met weekends en zon- en feestdagen.
U kunt bij ons betalen met iDeal.

Contact

AFHALEN (Eerst even bellen)
Jagerserf 13
3851 SM  ERMELO
MONTAGE (Autobedrijf Dubois)
Pascalstraat 2B
3846 AM Harderwijk (ind. lorentz)

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 11.00
 
AUTOPARTSONLINE    
Tel: 0341-267704 Kamer van Koophandel: 08128458
      0341-267637 Rekeningnummer: 572.051.859 (ABN-Amro)
  BTW-nummer: NL 819204900B.01